Wat?

De naam "Beesten" is ontstaan om deze wintercompetitie voor recreatieve spelers een ludieke toets te geven. Je stelt een ploeg samen en geeft het team een Beestennaam die je uiteraard zelf mag kiezen .

Elk team bestaat bij voorkeur uit minimum 5 à 6 spelers of meer, en elke keer als je team moet spelen dien je dan onderling 2 spelers aan te duiden. Uit respect voor de tegenspelers en het verloop van de competitie moet je er wel voor zorgen dat er zeker een team aanwezig is wanneer je opgesteld bent als ploeg. Het speelrooster wordt voor aanvang aan elke kapitein bezorgd per mail, en zal eveneens op onze club uithangen.

Er zijn tot nu drie poules voorzien: Dubbel Dames, Dubbel Gemengd en Dubbel Heren. Waarbij elk spelend team maximaal 20 punten heeft. Een speler kan en mag in meerdere ploegen deelnemen.

Het aantal ploegen per poule is beperkt.

Je kan zelfs bonuspunten verdienen als de outfit van de spelers op het terrein verwijst naar het gekozen Beest. Hiervoor moet je ook als bewijs een foto bezorgen op ons e-mailadres. Een aantal voorbeelden vind je onderaan deze pagina.

Het deelnemingsgeld per ploeg bedraagt 50€.


We...

....spelen naar 2 winnende sets; met bij 1/1 stand een supertiebreak. Bij winst heeft de ploeg 5 punten verdiend. De verliezer krijgt 2 punten. Naar het einde is er net zoals de vorige edities een finaledag voorzien waarbij de ploegen met de meest verdiende punten het tegen elkaar opnemen, evenals andere voor de derde en vierde plaats. We houden van Fairplay voor, tijdens en na.


Wie?

Iedereen is welkom. Het is dan ook de bedoeling om veel verschillende mensen,....eeuh Beesten bedoel ik, samen te brengen. Je hoeft dus geen lid te zijn van Smash! Alle clubs en individuele spelersgroepen zijn welkom.

Waar?

Op Smash natuurlijk! Bovendien beschikken we sinds 2019 over een spiksplinternieuwe hal met nog altijd drie pleinen van gemalen baksteen.

Wanneer?

Er wordt bijna elke zaterdag gespeeld van oktober tot en met maart, telkens tussen 17 en 19 uur, behalve tijdens de feestdagen, schoolvakanties en tornooidagen.

Waarom?

Omdat we er van overtuigd zijn dat tennis een toffe sport is die je uit je zetel en je winterslaap houdt. En het bij gelegenheid 'meegenomen' is om nieuwe vrienden te maken.

Wat nog!

De vorige edities hebben we er altijd voor gezorgd dat er een, wat wij noemen, vers bereide BEESTIGE HAP te verkrijgen was aan een zeer democratische prijs. Ook deze editie gaan we dit voortzetten, inflatie inbegrepen, aan slechts 10€ per portie (of per uitzondering iets meer bij een duurder gerecht).

Ook zoals bij de vorige edities, zal er op de finaledag een feestelijk maal bereid worden door een team van vrijwilligers. De betrachting dit jaar is om ook voor enige culturele opluistering te zorgen. Alle ideeën zijn welkom.

Wat nu?

Inschrijven via deze link (vanaf einde zomer '24) of mailen naar hier voor bijkomende vragen.

Seizoen 23-24

Seizoen 22-23

Seizoen 21-22

Andere seizoenen volgen....